Het warme weer komt er weer aan en je wil de zomer kunnen trotseren. Je gaat airco’s installeren en ervoor zorgen dat er genoeg ijsklontjes aanwezig zijn. Ook wil je voor de kinderen iets leuks bedenken, je wilt ze verassen met iets groots wat hun zomer op de kop gaat zetten. Zo hoef je ze niet meer mee te sleuren naar de dichtstbijzijnde zwembaden of pretparken. Dit is veranderd je leven!

Een zwembad in de tuin

Het is een eindeloze droom van je kinderen, een zwembad in de tuin. Een zwembad zorgt voor ontspanning en verkoeling op de zonnige zomerdagen. Via Stassar ga ik kijken voor inbouw zwembaden. Inbouw zwembaden zijn eenvoudig zelf te plaatsen.  Ik heb er al een op het oog en ik denk dat mijn kinderen dit te gek zullen vinden! Een inbouwzwembad geeft ook nog eens een luxueuze uitstraling aan de woning. Ze zijn duurzaam, zodat ze jarenlang mee kunnen gaan. Het zwembad wat ik voor de kids heb uitgezocht heeft een diepte van 120 cm. Deze is voorzien van verzinkte stalen rand, en een polyester coating aan de buitenkant en een beschermende finish aan de binnenkant van het bad.

De tuin omtoveren

Naast het feit dat er een zwembad komt, wil ik de tuin nog een transformatie laten begaan. Voor de zomer is het belangrijk om wat kleur in de tuin te doen, zoals fleurige bloemen of planten en vooral onkruid vrijmaken! Het is ook tijd om de schuur op te ruimen en te kijken wat er weggegooid kan worden. Vaak stop je een hele hoop troep die je in de loop van der jaren verzameld, in de schuur. Waarschijnlijk weten mijn kinderen niet eens dat er een trampoline instaat.

Zorg goed voor je lichaam

Naast al dat harde werken en ploegen in de tuin moet je ook niet vergeten om aan jezelf te denken. Je gaat weer naar de sportschool om jezelf zomer klaar te maken. Iets wat natuurlijk perfect is voor op het strand. Alleen er zijn nog genoeg andere dingen die je kan doen om jezelf voor te bereiden op de warmere dagen, je kan bijvoorbeeld goed trainen om er goed uit te zien. Gebruik genoeg bodylotion op je uitgedroogde huid de hydratatie te geven die nodig is. Drink genoeg water! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar blijf jezelf hydrateren. Haal een keer een bloemetje in huis, gegarandeerd dat je van bloemen en het zonnetje dat naar binnen schijnt vrolijk wordt. Geniet van het feit dat het mooie weer nu alweer terugkeert.