Hottub

Niet iedereen heeft ruimte voor een groot zwembad in de tuin. Toch kun je, ook in een kleine(re) tuin lekker poedelen in het water. En dat hoeft echt niet in het opblaasbadje van je kinderen. Je kunt er voor kiezen om een mooie hottub in je tuin te zetten. Een hottub neemt helemaal niet zoveel ruimte en door het design is een hottub een echte aanwinst voor je tuin. In een hottub laat je aan het eind van een lange werkdag alle spanning uit je lijf wegvloeien. Heerlijk even dobberen in het warme water. Lekker met een biertje, een wijntje of een kopje thee. Je hebt je eigen welnesscenter gewoon in je tuin!
Hottub

Ultieme luxe en ontspanning in je eigen hottub

Een hottub zorgt ervoor dat je echt eens lekker kunt ontspannen. Het water is lekker warm en zorgt ervoor dat alle spieren in je lijf even niet in actie hoeven te komen. Gewoon lekker zitten of dobberen. Om het echt een ultieme beleving te maken kun je lekker een gezichtsmasker en een haarmaskertje op doen. Wattenschijfjes of plakjes komkommer op je ogen. Jij bent even afwezig. De kinderen en je huishouden kunnen je éven gestolen worden. Heerlijk toch?

Gezellig met z’n allen in de hottub

Het is weer eens wat anders dan met z’n allen rond de vuurkorf in de tuin zitten: plons eens met z’n allen in de hottub. Deze tub is houtgestookt, dus je kunt qua fikkie stoken alsnog je hart ophalen. Zorg dat een hapje en een drankje klaar staan en je hebt een wereldavond. Lekker kletsen in het warme water. Onder de sterrenhemel. Hoe fijn kan het leven zijn?

De plaatsing van je hottub is nog wel even een dingetje

De hottubs die je via bovenstaande website bestelt, moet je zelf even plaatsen. Een goede voorbereiding is dan wel verstandig. Je moet er wel voor zorgen dat je hottub waterpas komt te staan, anders klotst het water er aan één kant overheen terwijl je aan de andere kant in de kou zit. Ook moet je even goed rekening houden met de rook van de houtkachel. Je wilt natuurlijk niet de hele buurt tegen je in het harnas jagen door de rook precies bij de buren naar binnen te laten waaien. Gelukkig duurt het heel even voor de tub geleverd wordt, je hebt dus tijd genoeg om je voorbereidingen te treffen. En als ‘ie eenmaal staat: dan is het genieten geblazen.