De inrichting van je huis is voor de meeste mensen heel belangrijk. En ook voor mij. Ik vond de inrichting daarnaast ook heel leuk om te doen. Meubels uitkiezen, verf voor op de muur en leuke decoratiespulletjes. Je wil dat het sfeervol is, maar ook strak. En het moet natuurlijk niet een bij elkaar geraapt zooitje lijken. Veel om aan te denken dus. Maar, wat veel mensen vergeten, is naast de inrichting van het huis ook andere delen heel belangrijk zijn. Lees nu verder wat ik hiermee bedoel…

De tuin

Een onderdeel van je huis wat je snel vergeet, is de tuin. Het lijkt best wel onbelangrijk, maar niets is minder waar. Als je bij een huis komt is de voortuin het eerste onderdeel wat je ziet. Het is dus niet onbelangrijk dat je voortuin er een beetje netjes uitziet. Ook is het fijn om je achtertuin (als je die hebt) een beetje op orde te hebben. Als het dan ineens lekker weer is kan je lekker in de tuin barbecueën, eten of een drankje doen. En het is niet fijn als dan van alle kanten plantjes in je ogen prikken, of je überhaupt niet eens een tafel neer kan zetten. Oja, en de buren vinden het denk ik ook wel fijn als je je planten in je eigen tuin houdt en niet de spuigaten uit laat groeien.

De buitenkant

Ook de buitenkant van het huis is iets wat mensen gelijk zien als ze bij je huis aankomen. En zelfs van een afstandje is deze te bekijken! Hou de buitenkant van je huis dus in ieder geval een beetje netjes. Daarnaast is het voor jezelf fijn als de buitenkant goed onderhouden blijft. Het beperkt de kans op onverwachte kosten door bijvoorbeeld lekkage. Zelf heb ik een gevel op mijn huis en als bekleding daarvoor heb ik rabatdelen. Als je niet weet wat het is, raad ik je aan om het even op te zoeken. Het ziet er namelijk prachtig uit én is ook nog eens van goede kwaliteit. Zoiets is dus ideaal voor je woning.

Warme voetjes

Tot slot wil ik jullie nog de tip meegeven om niet te zuinig te zijn als je een vloer gaat kopen. Een goede vloer is voor veel dingen belangrijk. Isolatie bijvoorbeeld, maar ook voor het dempen van geluid. Daarnaast is het lekkerder om in je slaapkamer vloerbedenking of hout te hebben. Dit zorgt ervoor dat je je bed tenminste uitkomt. Want geloof mij, een tegelvloer in je slaapkamer is echt niet lekker. Het moment dat je je bloten tenen op de grond zet gaat er een koude rilling door je hele lichaam!