Iedereen heeft weleens gehoord van een medium, helderziende of paragnost die je te hulp kan staan bij verschillende problemen of vragen waar je mee zit. Meestal gebeurt dit door een fysieke afspraak, maar er zijn ook mogelijkheden om online een medium, helderziende of paragnost te spreken. Vandaag ga ik het hebben over de voordelen van een online medium, helderziende of paragnost.

Medium, paragnost of helderziende

Allereerst is het belangrijk om uit te leggen wat precies het verschil is tussen een medium, paragnost of helderziende. Je wilt natuurlijk wel met de juiste persoon contact leggen. Een medium is een persoon die contact kan leggen met overledenen. Een helderziende kan dit ook maar is meer helderziend, heldervoelend of helderwetend. Een helderziende claimt dingen of situaties te kunnen zien in een andere tijd, meestal de toekomst. Een paragnost is een overkoepelende term voor mensen met paranormale gaven.

Tijdgebonden

Het spreken van een online medium, helderziende of paragnost kan op ieder moment. Je hoeft niet weken van tevoren al een afspraak te maken, maar een snel bezoek voor een antwoord op een vraag kan al binnen 24 uur. Een groot voordeel hieraan is dat je gelijk antwoord kunt krijgen van een paragnost of medium op jouw problemen, situatie of levensvraag.

Anoniem

Doordat je geen fysiek contact hebt met de medium kun je ervoor kiezen om de afspraak volledig in anonimiteit te laten verlopen. Dit is vooral fijn wanneer je in een situatie zit waarbij je het moeilijk  vind om er echt over te praten met een bekende. Vanachter een computer scherm kan dit als ‘makkelijker’ worden ervaren.

Kosten

Over het algemeen zijn de kosten voor een afspraak met een online medium, helderziende of paragnost lager dan wanneer er een fysieke afspraak gemaakt word. Dit komt voornamelijk doordat je zelf beter in de hand hebt hoelang het gesprek duurt, en daarnaast betaal je geen voorrijkosten voor een afspraak aan huis.

Een consult online met een medium of helderziende zorgt voor vele mensen met vragen, lastige situaties en verlangens zorgen voor antwoorden. Het is wel een kwestie dat je er zelf in moet geloven. De enigste manier waarop je er in kunt gaan geloven is door het een keer te proberen en te zien hoe het voelt om op deze manier geholpen te worden door een onbekende. Of dit nou online of fysiek in dezelfde ruimte is met de medium of helderziende. Er zijn genoeg online mediums, paragnosten of helderziende die staan te popelen om jou te voorzien van antwoorden.