Helaas, allemaal gezellig bij elkaar zitten om een verjaardag te vieren, dat zit er voorlopig nog even niet in. En dus zal je wat creatiever moeten worden om de jarige toch een fijne dag te wensen. Je kunt natuurlijk een berichtje sturen via WhatsApp of Facebook, je kunt een kaartje sturen of even bellen. Maar écht gezellig is dat toch niet. Er zijn gelukkig alternatieven. Laat een bierpakket bezorgen bij de jarige en laat zo'n zelfde bierpakket bezorgen bij jezelf. Spreek een tijd af en ga online om samen, op afstand, via een video-call alsnog samen de verjaardag te vieren en te proosten op de toekomst. Een toekomst vol gezondheid en liefde waarin je weer gezellig bij elkaar kunt zitten.

Een bierpakket bezorgen is niet alleen voor mannen

Er zijn ook veel vrouwen die kunnen genieten van een bijzonder biertje. Want de biertjes in het bierpakket zijn niet de standaard biertjes die je ook in de supermarkt koopt. Daarbij worden deze biertjes ook nog eens gecombineerd met knabbels en ander lekkers dat echt goed past bij het soort bier dat je hebt gekozen. Zo zitten er bij sommige bierpakketten olijven, kaas, crackers, dip, droge worst en nog veel meer. De combinaties zijn goed uitgedacht en zorgen ervoor dat iedereen nog meer van het bierpakket kan genieten.

Wanneer kies je voor een bierpakket?

Een verjaardag is de meest voor de hand liggende gelegenheid voor een bierpakket. Want hoe vaak ging jij niet op verjaardag bij een vriend en nam je dan een lekker, bijzonder, bier mee? Maar ook andere gelegenheden kunnen reden zijn voor een bierpakket. Laat een bierpakket bezorgen bij iemand die net vader is geworden. Of laat een bierpakket bezorgen wanneer je vriendin eindelijk geslaagd is voor een opleiding. Ook kun je meerdere bierpakketten op meerdere plekken tegelijk laten bezorgen. Dat is bijvoorbeeld een goed alternatief voor de, helaas afgeschafte, vrijdagmiddagborrel met je collega's of werknemers.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden

Er zijn veel meer pakketten die bezorgd kunnen worden. Wat denk je van een borrelpakket? Dat is een mooi pakketje met een flesje wijn en lekkere hapjes, verkrijgbaar met verschillende soorten wijn. Maar er zijn natuurlijk ook mensen die geen alcohol drinken. Voor deze mensen zijn er verschillende alcoholvrije pakketten te bestellen. Deze pakketten zijn net zo mooi en goed gevuld als de bier- en borrelpakketten met alcohol. Kijk gewoon eens op de site, want er zijn zoveel gelegenheden te bedenken waar een cadeaupakket een goed idee is.