Trainingslocatie Zilveren Toren Amsterdam (1)

Trainingslocaties zijn er in allerlei vormen en maten. Gelukkig maar, want dat betekent dat er altijd een plek voor jou is om een training te geven of om juist een training te volgen. Trainingslocaties in Amsterdam zijn goed bereikbaar en liggen mooi centraal. Voor een trainingslocatie Amsterdam zijn er veel verschillende opties, hier volgt een mooi select rijtje.

Baxter Building

Een goed voorbeeld van een mooie trainingslocatie Amsterdam is Baxter Building, deze locatie is een moderne en luxe locatie. Het is gelegen in hartje Amsterdam en je kan hier genieten van exclusiviteit en comfort van de trainingsruimtes. Hier kunnen trainingen voor zaken gehouden worden, maar ook informele trainingen in een luxe jasje kunnen hier gehouden worden. Bij deze trainingslocatie in Amsterdam kan er ook genoten worden van culinaire arrangementen die de trainingen extra invulling geven. Deze locatie heeft een maximum van 12 personen per vergaderruimte.

Planetarium, trainingslocatie Amsterdam

Deze locatie is een meeting center in Amsterdam die de stad, de natuur en de training met elkaar verenigt. Deze locatie biedt allerlei ruimtes en de grootste zaal biedt een capaciteit van 250 gasten. Om de natuur met de training één te laten worden, zijn alle zalen voorzien van ramen die uitzicht hebben op de natuur. Een opvallend en erg fijn detail, is dat alle zalen pilaarvrij zijn. Zo kan er tijdens de trainingen ongestoord meegedaan worden zonder dat iemand zich ergert omdat zijn of haar beeld verstoord wordt. Deze trainingslocatie in Amsterdam is erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de halte is maar 1 minuut lopen verwijderd van de locaties.

Wanneer het lekker weer is heeft deze locatie een andere fijne bijkomstigheid, namelijk: het is vlakbij een recreatiegebied gelegen waardoor je kan lunchen in de vorm van een picknick. Dat geeft de training een toegevoegde waarde die niet snel ergens anders gecreëerd kan worden.

Level Eleven Amsterdam

Deze trainingslocatie Amsterdam is het hoogtepunt voor een training. Level Eleven heeft namelijk een trainingslocatie op hoogte. Hierdoor heb je een prachtig uitzicht over de hele stad. Trainingslocaties in Amsterdam op deze hoogte zal je niet snel vinden. Wat deze locatie nog mooier maakt is dat je 360 graden rond kan kijken. Dit betekent dat je overal rond kan kijken en zo elke hoek van Amsterdam kan ontdekken. Nadat je uitgekeken bent, kan je lekker genieten van een training op maat met alle wensen en behoeftes die daarbij horen. Ook deze trainingslocatie in Amsterdam is goed te bereiken, met het openbaar vervoer ben je zo op locatie.