Door COVID-19 moesten velen helaas hun reis naar het buitenland annuleren. Dat is natuurlijk balen, maar gelukkig is er nog een alternatief. Nederland heeft als vakantieland namelijk veel te bieden. Niet alleen voor toeristen uit het buitenland, maar ook voor Nederlanders zelf. Waai lekker uit in de natuur en ontdek prachtige steden zoals Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. Er valt genoeg te doen in Nederland.  

Auto huren

Van plan om een roadtrip te doen door Nederland? Dan wil je vast een auto huren voor een weekend. Het fijne hieraan is dat je zeer flexibel bent. Greenwheels heeft voor jou het perfecte aanbod. Dit bedrijf heeft al 25 jaar ervaring in de deelauto-industrie. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare auto die betaalbaar en eenvoudig in gebruik is. Dus auto huren Eindhoven of in een andere stad? Geen probleem, kijk snel wat Greenwheels jou te bieden heeft. 

De leukste steden van Nederland

Nederland staat bekend om de mooie historische steden. Het is dan ook zeker de moeite waard om een aantal steden te bezoeken tijdens je roadtrip. Utrecht, Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Maastricht behoren toch wel tot de leukste steden. Hier vind je gezellige eettentjes, kun je cultuur snuiven en bezichtig je de prachtige architectuur. Naast deze steden zijn er uiteraard nog vele andere indrukwekkende steden. Kijk voor je vakantie daarom goed naar alle mogelijkheden.

100% Nederland

Ben je aan het roadtrippen door Nederland? Dan is het natuurlijk leuk om, naast de grote steden, ook plaatsjes te bezoeken die typisch Nederlands zijn. Volendam is een echte aanrader. Samen met vrienden of familie kun je genieten van een heerlijke haring in de haven waar oud-Hollandse schepen aangemeerd zijn. Ook is het mogelijk om foto’s te maken met traditionele inwoners van Volendam in hun officiële klederdracht. Naast Volendam is de Zaanse Schans ook een leuke plek om te bezoeken. Hier vind je rijksmonumentale houten gebouwen en industriemolens. Typisch Nederlands dus. 

Uitwaaien op de Veluwe

In de provincie Gelderland vind je de Veluwe. Dit is een beschermd natuurgebied wat voornamelijk uit bossen bestaat. Ieder bezoek aan de Veluwe word je weer verrast met nieuwe dingen. Zo geniet je in de lente van de bloeiende heidevelden en ontdek je in de winter de prachtig bevroren meren met zandstranden. Er zijn verschillende wandelroutes uitgezet op de Veluwe. Dit zijn echte aanraders, omdat je tijdens je wandeling regelmatig edelherten, zwijnen of vossen tegenkomt. Naast dat je op de Veluwe geniet van het uitwaaien in de natuur, kun je ook culturele hotspots bezoeken. Er valt dus genoeg te ondernemen.