regendouche

Iedere generatie heeft weer zijn eigen voorkeuren en trends. Zo heeft de regendouche de afgelopen decennia steeds vaker een plekje in de badkamers van Nederland veroverd. Maar waarom zou je voor een regendouche kiezen? Vandaag gaat Kiezen en Delen antwoord geven op die prangende vraag. Ontdek hier alles wat interessant is om te weten over dit type douche dat gestaag vaker voorkomt in badkamers. Dus sta jij op het punt om ook een regendouche te installeren? Lees dan snel verder en ontdek waarom je er wel of niet voor moet kiezen!

Ontspannende brede straal

De reden waarom een regendouche op veel verlanglijstjes staat door heel het land is de brede straal van dit type douche. Een regendouche geeft je letterlijk het idee van een regenbui. Uit onderzoek is gebleken dat die brede straal een ontspannend effect heeft op mensen. De straal van een regendouche is namelijk breder dan die van een reguliere douche. Door die brede straal wordt het water beter over het gehele lichaam verdeeld. Dit zorgt er weer voor dat je lichaam beter warm blijft tijdens het douche. Dat heeft een extra ontspannend effect. In de winter blijf je warmer en in de zomer kun je beter afkoelen.

Regendouche met kraan of juist zonder

Bovendien kun je vandaag de regendouche beter afstemmen op jouw wensen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een regendouche met een kraan of juist zonder. Het is namelijk in veel gevallen geen enkel probleem om de douche aan te sluiten op de bestaande kraan. Hierdoor hoef je dus geen nieuwe kraan te kopen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om het allemaal in één keer goed te doen door een compleet set te bestellen. Met zo’n set weet je bijvoorbeeld zeker dat alles op elkaar zal aansluiten

Wel of geen inloopdouche

Een laatste keuze om te maken met betrekking tot dit soort douche, is de vraag of je wel of geen inloopdouche wilt. Het type douche dat een regenbui imiteert, wordt regelmatig geïnstalleerd als inloopdouche. De reden hiervoor? Een inloopdouche kun je erg makkelijk schoonhouden, is praktisch en tevens erg veilig. Ben je geïnteresseerd in de optie om een inloopdouche te kopen? Een inloopdouche kopen bij Douche Concurrent is werkelijk een fluitje van een cent. Bekijk hun website voor de mogelijkheden.

Nu weet jij genoeg over dit type douche, waardoor je antwoord kan geven op de vraag: zou jij voor een regendouche kiezen?