Tijden veranderen en de mensheid wordt steeds wijzer. Bij Greeon wordt al jaren veel aandacht besteed aan duurzaam verwarmen. De CV ketels in het brede assortiment zijn van hoge kwaliteit en werden ontwikkeld om slimmer te stoken. Kies je bij Greeon voor een Intergas CV ketel, dan kun je erop rekenen dat jouw keuze bijdraagt aan een betere toekomst voor de planeet. Een enorm bijkomend voordeel is de fikse kostenbesparing die je kunt bewerkstelligen met een Intergas CV ketel. Door de zuinige Intergas CV ketels die je op deze website kunt vinden bespaar je enorm op de energierekening. Je helpt dus niet alleen de planeet, maar ook je eigen portemonnee! De hoge kwaliteit en duurzaamheid in combinatie met een laag energieverbruik en de compacte vormgeving maken de Intergas CV ketels tot een uitstekende keuze voor ieder huishouden.

Kies jouw kampioen

Iedere situatie is anders en zo heeft elk huishouden unieke eisen en wensen wanneer het aan komt op het aanschaffen van een nieuwe ketel. Juist om deze reden is er gezorgd voor een brede selectie van ketels met een hoge kwaliteit. Kies je bijvoorbeeld voor de HRE 24/18 CV ketel van Intergas, dan profiteert jouw huishouden van een ketel met laag gasverbruik en een innovatieve energiebesparende pomp. Met een warmtepomp wordt reeds verwarmde lucht gebruikt om water te verwarmen. Op die manier kan dus dagelijks veel energie worden bespaard. Ook de Intergas CV ketel HRE 28/24 is energiezuinig en geeft toch maar liefst 12,5 liter warm water per minuut. Deze ketel is bovendien erg voordelig in de aanschaf. Bovendien is het de meest verkochte CV ketel bij Greeon.

Vergelijken maakt het makkelijker

Kiezen uit zoveel fantastische CV ketels kan een uitdaging zijn. Zoveel ketels, die allemaal kwalitatief uitstekend zijn en talloze waardevolle functionaliteiten hebben. Op de website is het eenvoudig om ketels met elkaar te vergelijken. Je kunt zo in één oogopslag zien welke Intergas CV ketel het meest geschikt is voor jouw situatie. Dat bespaart je een hoop speur en uitzoek werk. Zonder warm water zitten hoeft niet, want je kunt gewoon online een nieuwe bestellen. Door snelle levering en scherpe prijzen wordt het gemakkelijk gemaakt om de beste Intergas CV ketel voor jouw gezin in huis te halen. Vergelijk toppers zoals de HReco 24, die erg zuinig is met gas, met de best geteste CV ketel van 2018: de Intergas Extreme 36.

Top service voor een bodemprijs

Je kunt rekenen op klantgerichte, optimale service. Advies op maat, handige tips en medewerkers met een hoog kennisniveau. Daarvoor kies je wanneer je gaat voor een Intergas CV ketel bij Greeon. Omdat er direct uit eigen voorraad geleverd wordt, zijn de levertijden kort en de flexibiliteit uitstekend. Kies voor een groene toekomst en verwarm je huis met een duurzame CV ketel van hoge kwaliteit. Dat wordt lekker lang genieten van warm water!