Door een verkeersongeval heb je schade geleden. Natuurlijk wil je dan dat er iemand is die je bijstaat om de letselschade te verhalen op de aansprakelijke partij. Daarom besluit je om contact op te nemen met letselschade advocaat Ermelo. Je wordt dan gratis geholpen door een letselschade advocaat. De letselschade advocaat neemt jouw dus financiële zorgen uit handen. Hij is een ervaren letselschade advocaat. Bovendien is hij lid van de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Je weet dus zeker dat hij jouw belangen bij jouw letselschade claim goed behartigt.

Je hebt recht op gratis rechtsbijstand

Waarom heeft een letselschade slachtoffer recht op gratis rechtsbijstand? Omdat dat zo in de wet is geregeld. De advocaatkosten moeten betaald worden door de aansprakelijke partij. Er is wel een voorwaarde waaraan moet worden voldaan om in aanmerking te komen voor kosteloze rechtsbijstand. De aansprakelijkheid moet door de aansprakelijke partij zijn erkend. Doorgaans is dat het geval. Van alle letselschadezaken wordt ruim 95% afgehandeld door de verzekeraar van de aansprakelijke praktijk. Slecht zelden is er een procedure bij de rechter. Ook dan zijn er  voor jou geen kosten verbonden aan de rechtsbijstand van een letselschade advocaat.

Het verhalen van letselschade bij een whiplash

Er is jou een ongeluk overkomen. Je hebt whiplash klachten. Het letsel dat na een whiplash ontstaat is echter zogenaamd niet objectiveerbaar letsel, met als gevolg dat het lastig is om te bewijzen dat je een whiplash hebt. Je wordt gelukkig geholpen door een letselschade advocaat die een specialist is wat betreft het verhalen van letselschade bij een whiplash. Waarom wordt het aangeraden om je te laten bijstaan door een letselschade advocaat die beschikt over de vereiste deskundigheid om de letselschade bij een whiplash te verhalen? Je hoeft dan niet lang te wachten op een schadevergoeding. Bovendien weet je dan zeker dat je een volledige schadevergoeding ontvangt.

Kosten die in aanmerking komen voor een vergoeding

Heb je een whiplash opgelopen door een ongeval en heb je schade?  Natuurlijk wil je weten of jouw schade in aanmerking komt voor vergoeding Neem daarom contact op met een ervaren letselschade advocaat. Er is doorgaans niet alleen sprake van medische kosten. Je kunt na een whiplash geheel of gedeeltelijke arbeidsongeschikt raken. Er is dan sprake van verlies aan verdienvermogen. Ben je student? dan loop je mogelijk studievertraging op. Voorbeelden van andere mogelijke kosten die vergoed moeten worden zijn verzorgingskosten, kosten voor hulp in de huishouding, reis- en parkeerkosten en smartengeld.