Hoe vaak vroegen vriendinnen aan mij om samen gezellig naar de stad te gaan om te winkelen voor kleding? Shoppen. Ik hou ervan, maar niet voor kleding. Ik gruwel van krappe pashokjes met, als je pech hebt, meerdere onflatteuze spiegels waarin je elk putje en bobbeltje uitvergroot kunt waarnemen. Het is er altijd te warm en sommige verkopers hebben zelfs het lef om te vragen of het allemaal wel lukt. Inmiddels weten mijn vriendinnen het wel. Voor leuk uitgaan heb je aan mij een goeie maar voor kleding shoppen vragen ze iemand anders. Ik denk dat het komt doordat ik als volslanke vrouw in veel winkels niet goed kan slagen. Als kind was ik, zie ik op foto’s, zeker niet dik maar mijn kuiten pasten toen al niet in de regenlaarsjes die mijn moeder voor me kocht. Zodra online kleding shoppen mogelijk werd, was ik een van de eerste klanten. Wat een uitkomst!

Volop keuze

Winkel in, winkel uit. Die tijd is voorbij. De link naar grote maten kleding staat prominent bovenaan in mijn favorieten. Regelmatig surf ik over de site van Meyermode, check ik de sales of ik kijk naar de nieuwe collectie. Voor elke gelegenheid is er geschikte kleding in mijn maat. Meyermode heeft een ruim aanbod in kleding voor de vrouw. Goede lingerie is de basis voor een perfecte look. Er is een ruime keuze aan lingerie in grote maten, waaronder corrigerende slips en korsetten. Ook kun je goed slagen voor schoenen of accessoires zoals tassen, sieraden, zonnebrillen en sjaals.

Rustig thuis passen

Heb je je bestelling in huis dan heb je 14 dagen de tijd om rustig te passen. Bij elke bestelling zit een retourlabel die je eenvoudig kunt gebruiken als je een of meer artikelen terug wilt sturen. Je kunt je abonneren op de nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte bent van acties en kortingen.

Meer dan kleding

Meyermode heeft ook mooie accessoires voor de badkamer zoals handdoeken, douchegordijnen en producten op het gebied van lichaamsverzorging. Ook kun je terecht voor woontextiel, huishoudelijke artikelen en artikelen om je huis gezellig in te richten. De website is overzichtelijk en makkelijk te navigeren. Artikelen kun je direct in je winkelmand leggen maar je kunt er ook voor kiezen om alle leuke artikelen eerst in je persoonlijke notitieblok te plaatsen. Zo heb een goed overzicht en kun je kiezen wat je daadwerkelijk wilt bestellen. Het kopen van kleding is nu ook voor mij een feestje!