Elke man is anders, maar elke man is kieskeurig. Als vrouw zijnde is het altijd maar weer een uitdaging om met een goed cadeau te kopen. Voor een verjaardag, voor de feestdagen of desnoods Vaderdag, het blijft weer elke keer lastig. Vaak wordt er ook gekeken naar wat voor type jouw man is: een familieman of een sportieve man? Vaak op basis van het type man dat iemand is kan je al kijken wat iemand leuk zou vinden en niet. Hier wat cadeautips die wellicht helpen bij het uitzoeken van een leuk cadeau!

Hoe zit jouw man in elkaar?

Het is als eerste natuurlijk belangrijk om te kijken naar hoe jouw man in elkaar zit. Gaat hij graag op pad, blijft hij liever thuis, houdt hij van buiten de deur eten of juist binnen? Ga zo maar door. Door dat even na te gaan kom je al sneller op wat je sowieso niet moet geven. Het afstrepen van bepaalde ideeën is altijd al een goed begin. Nooit verkeerd om te weten wat je juist niet moet geven natuurlijk.

Gadgets

De meeste mensen zijn gek op gadgets. Het is namelijk ook zo dat de mannen meestal handiger zijn dan de vrouwen in huis en vinden het daarom dan ook wel interessant om een beetje te experimenteren met nieuwe gadgets. Stoere man, familieman, sportieve man: met gadgets zit je altijd wel goed. Gadgets is natuurlijk een ontzettend breed begrip. Houdt je man van de natuur ingaan en foto’s te maken? Kies dan voor camera gadgets of een nieuwe lens. Is het nou echt een familieman en zit hij vaak thuis? Kijk dan naar gadgets zoals Google Home, of een Google Chrome kast waardoor hij makkelijker kan genieten in de avond van zijn dagelijkse series, of gewoon het nieuws…

Zakenman

Als je man vaak op kantoor zit, draagt hij natuurlijk elke dag weer een hele volle tas met zich mee. Om het een man wat makkelijker te maken kan je aan allerlei verschillende dingen denken. Houdt je man nou van koffie en neemt hij dit elke week het liefst van zijn eigen koffiezetapparaat mee naar werk? Denk aan een goede travel mug die gelijk je koffie goed warm houdt. Dit is misschien erg simpel. Zoek je naar een iets uitgebreider cadeau? Een leren laptoptas is een ook idee! Tegenwoordig neemt iedereen eigenlijk zijn eigen laptop mee naar werk, maar ook weer mee naar huis. Zo’n laptop kan niet altijd even goed tegen een stoot en daarom is het belangrijk dat je hem in een goede hoes vervoert. Een leren laptoptas is niet alleen chique en erg mooi, maar beschermt je laptop elke dag optimaal.