kiezenendelen.nl

Een rugtas is nooit kiezen of delen

rugtas

Met een goede rugtas hoef je nooit te kiezen of delen! Een goede rugtas heeft namelijk het beste van beide werelden: functioneel en modieus. Met een leuke, mooie en handige rugzak kun je echt alle kanten op! Dat is dan ook het ideale van de rugtas. Zowel op een festival, op het strand, in de stad, naar je werk of naar de studie: met een rugtas kun je fashion perfect combineren met gemak.

Er zijn echter een hoop verschillende soorten en merken rugzakken. Om je te helpen een keuze te maken, heb ik daarom dit blog geschreven. Zo hoef je niet te kiezen of delen!

Handig, zo’n rugtas!

Een rugzak is enorm functioneel. In tegenstelling tot een schoudertas, clutch, cowboybag of handtas, kun je met een tas voor op je rug je handen vrij houden. En dat is best lekker. Wanneer je net begint met het dragen van een rugzak, dan kan het even wennen zijn. Je draagt tenslotte niet langer een Louis Vuitton tas, of een Valentino! In plaats daarvan zal je al snel belanden bij een Eastpak, een Fjallraven, of een Burkely. Ik kan je echt aanraden om een keer een goede blik te werpen op de rugtassenwereld. Er is een hoop moois om te zien.

Goed voor je rug en postuur

Rugtassen zijn overigens niet alleen goed en handig voor het dragen van spullen. Je hebt een aantal rugzakken welken zelfs een grote bijdrage leveren aan je postuur. De Fjallraven Kanken bijvoorbeeld. Deze rugzak van Zweedse makelaardij is ontworpen om schoolkinderen te helpen met het dragen van zware spulletjes en helpt hen tegelijkertijd door de rug recht te houden. Dat komt door de handige schouderbanden. Zo zie je maar dat rugzakken enorm handig zijn.

De mooiste rugtas vind je bij Brandfield

Je kunt lang zoeken naar een mooi rugtas. Het hele land afstruinen naar een koopje, of Utrecht, Amsterdam, of een andere leuk stad om te winkelen bezoeken. Je wil tenslotte wel de mooiste rugtas hebben. Dat kan gelukkig heel simpel zijn! En je hoeft er niet eens voor de deur uit. Online kun je namelijk de mooiste rugtassen vinden; voor erg leuke prijzen. In de meeste webshops die veel tassen in het assortiment hebben, kun je dan ook meer dan zeker een gezonde hoeveelheid tassen voor op je rug aantreffen. Met een kleine zoekopdracht in Google kom je al gauw de leukste acties en aanbiedingen tegen. Dus waar wacht je nog op?

Mobiele versie afsluiten