kiezenendelen.nl

Dingen die een slechte dag nog slechter maken

Het is normaal om af en toe een slechte dag te hebben, en vaak zijn deze ook wel makkelijk om mee om te gaan. Als het goed is gebeurt het niet zo heel vaak, dus dan kan je deze dag wel overleven. Dat is tenminste zo als er dan verder niks irritants gebeurt. Want er zijn gewoon een paar dingen die je dag nog een stuk meer kunnen verzieken dan dat deze al was. Normaal met een slechte dag kan je het wel fixen als je gewoon even lekker relaxed, of met iemand gaat praten. Maar voor mij persoonlijk in ieder geval kan ik na een paar dingen gewoon helemaal niets meer doen om het beter te maken. En dit hoeven niet eens hele grote gebeurtenissen te zijn. Iets kleins kan het al helemaal verzieken!

Probeer je iets te printen, is de inkt op

Voor mij persoonlijk een van de vervelendste dingen die kan gebeuren. Ik heb de hele dag gewerkt, kom hartstikke moe thuis, en wil gewoon even lekker zitten. Maar dan bedenk ik me opeens dat ik nog wat moet printen. Dus met een hoop moeite krijg ik mezelf zo ver om dat gewoon even nu te doen, en dan ben je uiteindelijk klaar om het te printen. En dan krijg je die melding waar je helemaal gek van kan worden. De inkt is weer eens op. Ook al kon je zweren dat je nog geen maand geleden al wat nieuwe had gekocht, toch is het er al allemaal weer doorheen gesleten. In Plaats van lekker rustig wat printen en daarna gaan zitten, zit ik me hier nu de rest van de avond druk over te maken, ook al kan ik er niks aan doen. Dan maar weer nieuwe HP cartridges kopen. 

Een warme douche zit er niet meer in

Dit is misschien niet toepasselijk voor iedereen onder ons, maar er zullen ongetwijfeld een paar lezers tussen zitten die precies weten wat ik bedoel. Een huis waarin je niet ongelimiteerd warm water hebt. Echt een verschrikking. Dan heb je in de ochtend misschien iets te lang gedouched, of tijdens de afwas niet te veel water gebruikt. Wil je gewoon even na je werk een warme douche nemen, wordt het koud nadat je net een minuut onder de douche staat. In Plaats van warm en relaxed de douche uitkomen, kom je dan koud en agressief de douche uit. Daarna heb je het de hele avond ook weer koud, en is het beste wat je kan doen maar gewoon meteen naar bed gaan, en hopen dat je snel weer opwarmt. Soms is dat gewoon de beste oplossing voor een slechte dag!

 

Mobiele versie afsluiten